Wie is Susan?

De drijvende kracht achter Suzo is Susan Kuipers (1979). Ik ben opgegroeid in Twente en heb gestudeerd aan Kunstacademie van Kampen richting grafische vormgeving. Na de academie lonkte het avontuur en ben ik eerst een aantal jaren de wereld gaan verkennen. Na het reizen kwam ik terecht bij ‘Bladeren’ in Baarn. Hier is de liefde voor drukwerk en bladen maken ontstaan. Helaas ging het bedrijf failliet in 2011 en sindsdien ben ik als eigen ondernemer met het vak doorgegaan. Ondertussen heb ik twee kinderen gekregen en heb ik een fijne balans gevonden tussen het gezinsleven en mooie dingen maken voor Suzo.

Kenmerkend voor mij is mijn nuchtere kijk op het leven en op het vak. Enthousiast, perfectionistisch, flexibel, betrokken en vol inspiratie! Ik verzorg opdrachten van concept tot en met uitwerking en werk graag in nauw contact met de opdrachtgever aan een project. Mijn klantenkring is bestaat uit diverse branches,

WAT KAN SUZO VOOR U DOEN?

magazines

Suzo heeft een liefde voor magazines. Online, maar zeker ook gedrukt!
We richten ons met advies , ontwerp, artdirection en opmaak op het hele proces.
Lees verder

identity

U kunt bij Suzo terecht voor concept-, ontwerp- en drukwerk zoals het ontwikkelen van een huisstijl, het maken van een campagne rondom uw merk enzovoorts.
Lees verder

webdesign

Wil je een website laten maken? Dat doet suzo in samenwerking met ervaren webbouwers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.
Lees verder

styling interior/events

Suzo verzorgt metamorfoses van locaties, van een eerste idee tot de concrete uitvoering.
Lees verder

freelance

Naast het werk voor eigen klanten ben ik ook inzetbaar als freelance grafisch vormgever.

Lees verder

werkwijze

Als u mij inhuurt op freelance basis betaalt u per uur. Het uurtarief is, hangt af van de opdracht.
Lees verder
Suzo staat voor één aanspreekpunt, prettig persoonlijk contact, snel schakelen, een scherp uurtarief en betrouwbaarheid.

Suzo Graphic Design & Styling

Pauwstraat 32
2274 SK Voorburg
06 18083248
Stel uw vraag
envelope-ohomephonelinkedininstagram