• suzo heeft een liefde voor magazines. online, maar zeker ook gedrukt!

  • suzo heeft een liefde voor magazines. online, maar zeker ook gedrukt!

LAATSTE PROJECTEN

OVER SUZO

Suzo staat voor één aanspreekpunt, prettig persoonlijk contact, snel schakelen, een scherp uurtarief en betrouwbaarheid.

Suzo luistert graag naar je, stelt vragen, en wil verdiepen…

Elke opdracht wordt gestart met een frisse blanco pagina en een flinke dosis creativiteit, wat leidt tot een passend grafisch ontwerp of het nou mooi, uitnodigend of succesvol moet zijn. Suzo streeft naar een resultaat waar jij blij van wordt en gaat graag de uitdaging aan!

Handig
Suzo werkt samen met een netwerk van creatieve professionals en grafische bedrijven die als het nodig is met al hun kennis en ervaring kunnen worden ingezet. Je kunt dan denken aan fotografen, tekstschrijvers, webdevelopers, filmmakers, reclamebeletteraars en drukkerijen.

WAT KAN SUZO VOOR U DOEN?

magazines

Suzo heeft een liefde voor magazines. Online, maar zeker ook gedrukt!
We richten ons met advies , ontwerp, artdirection en opmaak op het hele proces.
Lees verder

identity

U kunt bij Suzo terecht voor concept-, ontwerp- en drukwerk zoals het ontwikkelen van een huisstijl, het maken van een campagne rondom uw merk enzovoorts.
Lees verder

webdesign

Wil je een website laten maken? Dat doet suzo in samenwerking met ervaren webbouwers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.
Lees verder

styling interior/events

Suzo verzorgt metamorfoses van locaties, van een eerste idee tot de concrete uitvoering.
Lees verder

freelance

Naast het werk voor eigen klanten ben ik ook inzetbaar als freelance grafisch vormgever.

Lees verder

werkwijze

Als u mij inhuurt op freelance basis betaalt u per uur. Het uurtarief is, hangt af van de opdracht.
Lees verder

WAT VINDEN ANDEREN VAN SUZO?

  • Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met SuzoDesign. We laten al onze flyers en magazines door Susan ontwerpen/opmaken en dat doet ze echt heel erg goed. Ze snapt elke keer weer precies welke sfeer we zoeken en daarbij is een half woord van ons vaak al genoeg voor haar. Ze denkt ook nog eens goed mee, reageert snel en komt zelf met leuke ideeën. Naast onze magazines laten we ook advertenties, kaartjes en ander drukwerk door haar ontwerpen. Ach, eigenlijk is zij onze huis-ontwerper op gebied van offline communicatie. Zeer prettig om mee samen te werken en qua prijs ook veel aantrekkelijker dan menig andere grafische vormgevers. Het moge duidelijk zijn dat we fan zijn van Suzodesign, dus ja: een dikke aanrader!

    Carma Schaafsma – Marketing/Communicatie Activity International

  • Ik werk sinds 2010, toen ik haar voor het eerst ontmoette, graag met Susan samen. We communiceren makkelijk, zitten vaak op één lijn. Ze maakt prachtige magazines, flyers en websites, passend bij de inhoud en de afzender. Daarom heb ik Susan al een paar keer meegenomen naar nieuwe opdrachtgevers. Nooit spijt van gehad!

    Esther Smid – Tekst & Eindredactie

  • Veelzijdig, snel, oplossingsgericht, betrokken: SUZO is een plezier om mee samen te werken

    Bart Diels – Rotterdams Philharmonisch Orkest

Ik wil graag al uw vragen beantwoorden bij een lekkere kop koffie of thee...

Suzo staat voor één aanspreekpunt, prettig persoonlijk contact, snel schakelen, een scherp uurtarief en betrouwbaarheid.

Suzo Graphic Design & Styling

Pauwstraat 32
2274 SK Voorburg
06 18083248
Stel uw vraag
envelope-ohomephonelinkedininstagram